ASORTIMAN

Twintour

Print


Jedinstvena kružna vrata velikog kapaciteta

Naša Twintour vrata su jedinstveni koncept kružnih vrata s velikim kapacitetom propusnosti. Twintour vrata omogućuju dvosmjerni, pravocrtni pristup i lako podnose velike objekte kao što su shopping kolica, prtljaga, nosila i invalidska kolica. Kombinirajući najveći mogući kapacitet i jednostavnost korištenja uz maksimalnu fleksibilnost, nudimo modularna kružna vrata velikog kapaciteta koja zadovoljavaju vaše zahtjeve.

Fleksibilni koncept
Twintour je koncept koji se sastoji od 2 ili više dvokrilnih vrata koja su povezana jedna s drugima putem postojećeg ili posebno izgrađenog prolaza. Zahvaljujući specijalno razvijenim sinkronim pogonom, dvokrilna vrata se okreću pod pravim kutom jedna prema drugima, čime se osigurava tečna propusnost ulaza.

Veliki kapacitet ulaza
Raznolikost konfiguracija omogućava da vam ponudimo ulaz sa velikim kapacitetom pogodan za gotovo bilo koju zgradu. Često ćete naći naš Twintour u zračnim lukama, željezničkim kolodvorima, bolnicama, velikim uredskim kompleksima, supermarketima i trgovačkim centrima.

Ušteda
Od svih kružnih vrata Twintour su jedna od najisplativijih po pitanju potrošnje energije. Uz Twintour ćete dobiti još prostora, jer prostor iza Twintoura se također može koristiti. Osim toga, uštedjet ćete energiju koja bi bila utrošena na grijanje ili hlađenje zgrade ako niste imali neku vrstu vrata koja su mogla biti trajno zatvorena. Ušteda energije znači i ušteda novca. U mnogim slučajevima, Twintour će isplatiti sebe u roku od nekoliko godina.


Tourniket

Dokumenti

  • Twintour(.pdf - 639.77 KB 478 Preuzimanja)

Galerija

Twintour 1Twintour 2Twintour 3
Twintour 4Twintour 5