ASORTIMAN

Tournex

Print
Prostrana kružna vrata
Tournex su sofisticirana automatska kružna vrata s prostranim djelovima koja su u stanju nositi se s intenzivnim protokom pješaka uz zaštitu zgrade od propuha. Uz niz promjera do 7400mm, Tournex vrata su dovoljno velika za protok shopping kolica i prtljaga, nosila i invalidskih kolica, što ih čini uistinu impresivnim i svestranim.

3 ili 4 vrata krila
Tournex vrata su dostupna s 3 ili 4 vratnih krila. Trokrilni modeli nude veću podjelu prostora za dodatnu udobnost i lakši prolaz za velike stvari, dok modeli sa četiri krila pružaju šire grlo otvora koji omogućuju učinkovitiji dvosmjerni protok prometa i uravnotežen izgled. Sve vrste vrata su u stanju pružiti širok prostor za evakuaciju u slučaju požara ili drugih izvanrednih situacija.

Visoki kapacitet ulaza
Razne konfiguracije i veliki promjeri nam omogućuju vrata visokih kapaciteta energetske učinkovitosti za gotovo sve zgrade. Vrata Tournex naći ćete instalirana u zračnim lukama, bolnicama, supermarketima i hotelima diljem svijeta.

Tournex Star
Stvoren je dodatni prostor u Tournex Staru zamjenom staklenog izloga sa tankim centralnim dijelom, tako omogućujući veću kapacitet protoka i još transparentniji izgled.

Tourniket

 

Dokumenti

  • Tournex(.pdf - 2.32 MB 508 Preuzimanja)

Galerija

Tournex 1Tournex 2Tournex 3
Tournex 4Tournex 5