Naši partneri

Print

 

U Zekić Grupi, korisnici su nam na prvom mjestu.

Dugogodišnjeim rastom i razvojem, Zekić grupacija danas je u svom glavnim djelatnostima veleprodaji aluminijskih profila i pripadajućih okova, dosegnula čvrstu vodeću poziciju na hrvatskom tržištu.

Stabilnost i stručnost u poslovanju, mladi i visokoobrazovani kadrovi, izrazito velike zalihe materijala, integralni sustavi upravljanja, neprestana briga o zaštiti okoliša su neke od mnogih prednostiZekić grupacije.

Uz aluminijske profile i pripadajuće okove, Zekić grupacija je od nedavno proširila svoje poslovanje otvaranjem sestrinske tvrtke, Zekić Sistemi sa specijaliziranim programom automatike za opremanje poslovnih i stambenih objekata, te inoxa sa širokim programom proizvoda od inoxa i proizvoda za održavanje i obradu inoxa.

Naša je misija voditi stručnu i proaktivnu brigu o zaštiti okoliša usmjeravanjem na partnere koji uvode sustavno upravljanje okolišem prema odrednicama međunarodnih normi, a poradi smanjenja svih vrsta onečišćenja u globalnom okruženju. Uz kontinuirano usavršavanje kvalitete naših proizvoda, a kao pouzdan partner, želimo zadovoljiti potrebe naših kupaca uz poštovanje najvažnijih međunarodnih standarda.