Početna

Print

ZEKIĆ d.o.o. Dobrodošli! Zekić d.o.o. ubrzo od osnutka 1997.g. zauzima vodeću poziciju u distribuciji aluminijskih profila i pripadajućih okova te srodnog asortimana za građevinsku industriju sa jasno definiranim ciljem; pružiti klijentu zadovoljstvo kupovine na jednom mjestu uz kompletnu uslugu od razrade projekata, kompletnog asortimana i transporta do vrata.

Na novim web stranicama ćete vrlo brzo i jednostavno pronaći Asortiman koji je podijeljen u 12 glavnih kategorija. Svaka od kategorija je razrađena kroz nekoliko potkategorija u kojima se mogu pronaći detaljne informacije o artiklima koji se trenutno nalaze u ponudi. Osim osnovnih informacija kod većine artikala ćete pronaći i multimedijalne sadržaje i to:

  • Dokumente (katalozi, brošure i prezentacije u PDF, WORD, EXCEL i PPT formatu).
  • Fotogalerije (fotografije artikala i građevinskih objekata).
  • Video zapise (snimke vodiča, prezentacija i uputstva preuzetih sa našeg YouTube kanala).

Pored asortimana pronaći ćete i Usluge koje pružamo te opširnu galeriju Reference sa opisom artikala koji su upotrjebljeni pri izgradnji.

Unaprijedili smo i sustav informiranja i to kroz različite informacijske kanale:

  • Putem web stranica objavljujemo Novosti.
  • Putem Newsletter sustava šaljemo na Vašu e-mail adresu novosti.
  • Putem društvenih mreža; Facebook, Twitter, YouTube dijelimo multimedijalne sadržaje i novosti.

Za još brži pronalazak željenih informacija koristite Pretraživanje na način da odaberete kategoriju, upišete traženi pojam u predviđeno polje i pretražite sadržaj web stranica.

Kako bi bili u mogućnosti pružiti još kvalitetniju uslugu uvažit ćemo svaki Vaš prijedlog ili kritiku. Stoga budite slobodni nas kontaktirati ili dati svoj glas u jednoj od redovnih anketa koje provodimo.

Ponosni smo naglasiti da radimo na razvijanju online centra gdje ćete Vi naši partneri dobiti mogućnost uvida u svoje financijske podatke, mogućnost preuzimanja kataloga i certifikata, kreiranje online narudžbi i još mnoge druge korisne mogućnosti koje ćemo detaljnije obrazložiti kada za to dođe vrijeme.

Želimo Vam ugodno surfanje...

  • Energetska efikasnost
  • Priznanje