O nama
  • ZEKIĆ automatika
  • Vodič kroz serije profila
  • Arhitektonski kutak

O nama

Print

ZEKIĆ GRUPADugogodišnjim rastom i razvojem, Zekić grupacija danas je u svojim glavnim djelatnostima - proizvodnji aluminijskih profila, okova i lukova te klupčica - dosegnula čvrstu vodeću poziciju na hrvatskome tržištu. Stabilnost i stručnost u poslovanju, mladi, zadovoljni i visokoobrazovani kadrovi, izrazito velike zalihe materijala, integralni sustavi upravljanja, neprestana briga o zaštiti okoliša - tek su neke od mnogih komparativnih prednosti Zekić grupacije pred kojom je zasigurno još uspješnija poslovna budućnost.

Aluminijski profili u graditeljstvu svakodnevno se upotrebljavaju i visoko su cijenjeni zbog svojih svojstava. Kvalitetni su, osiguravaju potrebnu čvrstoću i nosivost, a elementi izvedeni od aluminijskih profila statički su vrlo stabilni. Uz to osiguravaju toplinsku i zvučnu izolaciju, sprečavaju propusnost zraka i vode, te su moderna dizajna.

2007. godine centralno skladište je prošireno sa 2000m2 na 5000m2 što je omogućilo znatno povećanje skladišnih zaliha i raznolikosti asortimana.

Uz aluminijske profile i pripadajuće okove, Zekić grupacija je od nedavno proširila svoje poslovanje otvaranjem specijaliziranih programa Automatike za opremanje poslovnih i stambenih objekata, te Inox-a sa širokim programom proizvoda od inoxa i proizvoda za održavanje i obradu inoxa.

Naša je misija voditi stručnu i proaktivnu brigu o zaštiti okoliša usmjeravanjem na partnere koji uvode sustavno upravljanje okolišem prema odrednicama međunarodnih normi, a poradi smanjenja svih vrsta onečišćenja u globalnom okruženju. Uz kontinuirano usavršavanje kvalitete naših proizvoda, a kao pouzdan partner, želimo zadovoljiti potrebe naših kupaca uz poštovanje najvažnijih međunarodnih standarda.

Obratite nam se s povjerenjem, srdačan pozdrav!

Dokumenti

Galerija

Pročelje upravne zgradeFasadaSnimka iz zraka
Skladište profilaTransport profilaSkladište profila
  • Energetska efikasnost
  • Priznanje