ASSORTMENT A detailed view of assortment
  • Profile Series Guide
  • Energy Efficiency

Zračna zavjesa

Ispis


Zračne zavjese za napredne kontrole klime

Za štednju energije u zgradi, kružna vrata su uvijek najučinkovitije rješenje. Uz OmniVent serije, razvili smo posebno prilagođene zračne zavjese za uštedu još više energije, koje dodatno smanjuje gubitak topline zimi i održavanje klimatizirane prostorije ljeti.
Ovisno o promjeru kružnih vrata, OmniVent zračne zavjese dostupne su s principom grijanja električnim putem i na toplu vodu. Električne grijalice su jednostavne za instalirati i one se često koriste u PMS projektima. Bojleri za toplu vodu mogu se priključiti preko sustava centralnog grijanja zgrade.
Raznolikost OmniVent zračnih zavjesa omogućuje nam da vam nudimo mogućnost za gotovo bilo koja automatska vratima.

OmniVent V

OmniVent V je revolucionarna patentirana zračna zavjesa koja troši najmanje energije i štedi najviše energije. Zbog posebnog Jet Flow visokog tlaka komore provjetrava minimalnu količinu zagrijanog zraka. Ova zračna zavjesa se nalazi vertikalno, neposredno uz grlo otvaranja kružnih vrata. OmniVent V savršeno se može koristiti u PMS svrhe uz minimalno narušavanje vizualnog izgleda. OmniVent V može se montirati na krajnju stilu od vrata ili se instalirati kao samostalna verzija i pogodan je za kružna vrata promjera od 6 metara.

OmniVent C
OmniVent C je kružna zračna zavjesa za kružna vrata koja pokriva cijeli otvor grla.
Ovaj tip klima zavjese mogu biti integrirana u dizajn vaših kružnih vrata ili se može montirati na vrhu kružnih vrata. OmniVent C stvara toplu dobrodošlicu svojim posjetiteljima i može dodatno smanjiti račun za potrošnju energije. OmniVent C je također pogodan za vrata i vrata do promjera od 6 metara.

OmniVent I
OmniVent I je posebno dizajniran za ugradnju u krošnjama kružnih vrata i osim otvora pod kutom od 15 stupnjeva je potpuno skriven.


Omnivent

Documents

Gallery

Omnivent 1Omnivent 2Omnivent 3