ASORTIMAN Podroben pregled asortimana v ponudbi
  • automatika
  • inox
  • Vodič kroz serije profila
  • Arhitektonski kutak

Inox

Print



Kod nas, na jednom mjestu, što je i ideja vodilja ovog projekta, možete vidjeti jedan zaista velik program proizvoda od inoxa, te proizvoda za održavanje inoxa.

Pod tim podrazumijevamo: velik izbor inox cijevi (okruglih, kvadratnih, pravokutnih, poliranih, matiranih...), inox limova, šipkastog, plosnatog - trake, kutnog, nautički program od inoxa, te široki i izuzetno kvalitetni program za održavanje inox materijala. U toku je izrada programa kojim ćemo ponuditi i inox limove s različitim detaljima; idealnim za dekoraciju ograda.

Osim veleprodaje, kod nas se može kupiti roba i u maloprodaji, što je jako interesantno za ljude koji vole sami odraditi posao i po svojoj ideji. Upravo zbog toga kod nas svatko može nabaviti sve za varenje, brušenje, poliranje te potpuno održavanje inoxa. Kod nas, također, se može vidjeti i nabaviti široka paleta inox rozeta, inox čepova (raznih završetaka za cijevi), te inox nosača, što će u potpunosti olakšati posao i dovesti ga do savršenstva.

Važno je napomenuti i to da svi materijali se mogu dobiti u kvalitetama 304 i 316 te da u slučaju da roba nije u skladištu primamo narudžbe i u što kraćem roku je dobavljamo.

Vršimo usluge rezanja, i to bez naknade; ukratko nastojimo učiniti sve kako bi zadovoljili svakog kupca.

Proizvodi od inoxa su sve više zastupljeni; kako u svijetu, tako i kod nas. Kvaliteta te način održavanja u vrlo kratkom roku pokazuju potpunu isplativost inox proizvoda.


  • Energetska učinkovitost