Arhitekti

Print



Arhitekti

Aluminijski profili u graditeljstvu svakodnevno se upotrebljavaju i visoko su cijenjeni zbog svojih svojstava. Kvalitetni su, osiguravaju potrebnu čvrstoću i nosivost, a elementi izvedeni od aluminijskih profila statički su vrlo stabilni. Uz to osiguravaju toplinsku i zvučnu izolaciju, sprečavaju propusnost zraka i vode, te su moderna dizajna.

Zekić Grupa nudi arhitektima široku paletu inovativnih aluminijskih sistema za fasade, vrata, prozore, zaštita od sunca, ograda i još nekoliko kategorija proizvoda. Uz bogato iskustvo i nebrojeno izvedenih uspješnih projekata, naša tvrtka nudi proizvode renomiranih proizvođača koji su cijenjeni i koriste se diljem svijeta, te tako uspješno zadovoljavamo potrebe svojih klijenata skoro već dva desetljeća.

Pokrivamo sve aspekte vaših projekata. U koraku sa brzim tehničkim razvojem i arhitektonskim trendovima pratimo sve vaše potrebe kako bi osigurali visoko kvalitetne sisteme. Nudimo sustave s europskim certifikatima koji svojom kvalitetom odgovaraju na sve uvjete; otpornosti na kišu, vjetar, buku, visoku toplinsku izolaciju i još nebrojeno karakteristika, a uz sve to prateći suvremen dizajn.

 

  • Energetska efikasnost
  • Priznanje